over deze blog

Deze blog begon ik toen ik net verhuisd was en mijn leefsituatie behoorlijk veranderde: van patchworkfamily naar alleenstaande moeder. Daar blogde ik veel over in 2015 – 2016. Inmiddels blog ik over van alles: over artikelen en boeken die ik lees. Over festivals die ik bezoek. Over opvoeden, feminisme, vriendschap. Over mijn reizen. En over andere zaken die me inspireren, blij, boos of verdrietig maken. Mijn leven is niet altijd makkelijk, maar saai is het geen moment. Een leven in kleur – en niet in grijstinten of zwart-wit.

Schrijven is mijn vak. Vijf dagen per week schrijf ik zakelijke teksten voor mijn klanten. In deze blog schrijf ik over wat mij persoonlijk bezighoudt.

Met dank aan Martine, die mij het laatste zetje gaf dat nodig was om op 28 maart 2015 met deze blog van start te gaan. 

privacyverklaring bij deze blog